Jouw trainer


 

Sta je voor grote dilemma’s? Heb je het gevoel dat je meer wilt halen uit het leven? Zoek je naar wat echt belangrijk voor je is? Wil je meer balans tussen hart, hoofd en handen? Pieker je te veel? Heb je te maken met Burn-out klachten? Speelt angst, somberheid en/of onzekerheid? Lukt het niet afscheid te nemen van die ene gewoonte of verslaving?

 

Ik ga graag met jou de uitdaging aan!

 

Mijn naam is Mike Rozemeijer, soms reiziger, ooit muzikant, ex-basketballer, nog altijd tekenaar, cultuurgenieter, liefhebber van het buitenleven, maar in het heden bovenal coach en trainer. Ruim 25 jaar, en nog altijd vol enthousiasme, ben ik werkzaam binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ooit begonnen als flexkracht heb ik het pad via persoonlijk begeleiderschap en trainer afgelegd, en vervul ik de laatste 5 jaar met veel plezier de rol van teamcoach.

 

Hoe spannend ik het ook vond in 2016 om collega’s te gaan coachen – zijn anderen hier niet veel beter in? – ik heb de stap gezet. En waarom? Omdat de persoonlijke groei die ik anderen zie doormaken, ongeacht de strubbelingen en moeilijke keuzes, mij veel energie en voldoening geeft. Creativiteit en ontwikkeling zijn hierbij voor mij twee belangrijke drijfveren. Drijfveren die ik ten gunste van anderen graag inzet, zodat naast de lastige vraagstukken die ons allen kunnen treffen, er kan worden gericht op verlangens, waarden en krachtbronnen. Dat ik dit nu ook binnen individuele coachen gebruik past mij goed.