Algemene voorwaarden


 

 

Annulering
Na definitief worden van de aanmelding (na de telefonische intake) geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt 25 euro in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50 procent van het cursusgeld. Binnen een week voor de aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk. In overleg met de trainer kan worden overlegd dat de training op een ander moment wordt gevolgd, wanneer er sprake is van ziekte of overmacht. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Annulering door de trainer: bij onvoldoende deelnemers kan de trainer besluiten tot uitstel of annuleren van de training. De deelnemer wordt ten alle tijden geïnformeerd bij wijzigingen in het programma. Bij een wijziging waarbij de training drie weken wordt verplaatst zal de deelnemer hierover tijdig worden geïnformeerd zodat deze kan beslissen of hij akkoord gaat met uitstel. Wanneer de deelnemer niet akkoord gaat, worden de betaalde kosten aan de deelnemer geretourneerd. De trainer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten die zijn gemaakt om aan de training te kunnen deelnemen, al dan niet door annulering van de training.

Bij de individuele afspraken bij coaching geldt dat de afspraak bij verhindering mimimaal 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd, per mail of telefonisch.
Wanneer de afspraak minder dan 24 uur vooraf wordt afgezegd, zullen de kosten voor het gesprek volledig in rekening worden gebracht.
Wanneer de afspraak door de coach wordt afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. De coach kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onkosten die zijn gemaakt.

Vertrouwelijkheid
Alle informatie die door de deelnemer worden verstrekt, waaronder personalia, vragenlijsten of de (telefonische) intake, zijn puur vertrouwelijk en zullen niet met derden worden gedeeld, zonder uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer. Na de training/coaching zal de informatie worden vernietigd.
Mailadressen worden niet gedeeld en worden niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer, voor mailinglijsten of andere doeleinden gebruikt.

Disclaimer
De deelnemer is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de keuze voor en manier van deelname aan oefeningen tijdens de training/individuele coaching gesprekken en voor mogelijke consequenties voor zijn gezondheid. De trainer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade als gevolg van deelname tijdens of na de training.
De trainer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het beheer of van persoonlijke schade/diefstal aan eigendommen, parkeren van auto/fiets of andere materialen.

 

 

KvK: 68744714 Hart Hoofd Haarlem | BTW: 190769841B01 | IBAN: NL26 ASNB 0950 1790 35

<a href=”https://www.bewusthaarlem.nl/” title=”Aangesloten bij Bewust Haarlem” target=”_blank”><img src=”https://bewustmedia.nl/bewusthaarlem.png” alt=”Aangesloten bij Bewust Haarlem” /></a>